



DAYTIME ACTIVITIES

Daily Orientation 10 am & 5 pm (Meet in lobby)

SUNDAY

9:00am: Par Course Challenge (Par Course) 9:30am: Glass Bottom ride (Water Sports Hut) 10:00am: Sailing and Windsurfing Lesson 10am: Yoga (60 min - Aerobics Studio) 10am: Squash Clinic (60 min) (Sports Complex) 11:00am: Beach Volleyball (South Beach) 11:00am: Snorkeling trip (Water Sports Hut) 11:30am: Basket Weaving (Main Beach) 12:30pm: Pool Volleyball (Main Pool) 1pm: Bocce Ball Tournament (South Beach) 1:30pm: Snorkeling trip (Water Sports Hut) 2:00pm: Stone Painting (Main Beach) 2pm: Sailing & Windsurfing Lessons (Water Sports) 3:00pm: Snorkeling trip (Water Sports Hut) (S/ Complex) **3pm:** Racquetball Clinic (60 min) 4:00pm: Beach Volleyball (South Beach) (30 min - Aerobics Studio) 5:00pm: CSA Abs **5:30pm:** Spinning (50 min) (Aerobics Studio) 5:30pm: Jazz on the Beach (Main Beach) (South Beach) 8:00pm: Movie Marathon 8:00pm: Mello Vybz-Exodus Band (The Palms) 9:15pm: SHOWTIME - Retro Party (The Palms) 9:30pm: Happy Hour (Aura Lounge) 10:30pm: Sunday Groove (Aura Lounge)

MONDAY

MONDA	
B:00am: Advanced Tennis Clinic	(Complex)
B:45am : Intermediate Tennis Clinic	(Complex)
9:00am: Power Work-out	(Aerobics Studio)
9:00am: Nature Tour	(Main Lobby)
9:30am: Glass Bottom ride	(Water Sports Hut)
10:00am: Sailing and Windsurfing L	esson
10:00am: Mind &Body (60 n	nin - Aerobics Studio)
10am: Racquetball Clinic (60 min.)	(Sports Complex)
10:30am: Beaded Jewelry Making	(Main Beach)
l 1:00am: Beach Volleyball	(South Beach)
I 1:00am : Snorkeling trip	(Water Sports Hut)
11:00am: Hat Making	(Main Beach)
12pm: Pool Tournament	(Pool Room)
1:00pm: Minute to win it	(Pool Bar)
1:30pm : Snorkeling trip	(Water Sports Hut)
2:00pm : Sailing & Windsurfing Less	ons (Water Sports)
3:00pm : Snorkeling trip	(Water Sports Hut)
3:00pm: Squash Clinic (60 min)	(Complex)
3:00pm: Aqua Fit	(45 min - Lap Pool)
3:30pm : Martini Mixology	(Palms)
4:00pm : Gym Demonstration	
4:00pm: Yoga (60 min)	(Aerobics Studio)
4:00pm : Beginners Tennis Clinic	(Complex)
5:00pm: Round Robin Tournament	(Complex)
5:00pm : CSA Abs (30 n	nin - Aerobics Studio)
5:30pm : Cardio & Resistance	(Aerobics Studio)
6:30pm : Managers Cocktail Party	(Aura Lounge)
B:00pm: TV/Movie Trivia	(Aura Lounge)
9:00pm: Blazing Piano	(Aura Lounge)
9:00pm: SHOWTIME (Cultural Night)	(The Palms)
11:00pm: Top Of The Charts	(Aura Nightclub)

THESDAY

TUESDAY		
8:00am: Advanced Tennis Clinic	(Complex)	
8:45am: Intermediate Tennis Clin	ic (Complex)	
8:00am: Fitness Walk	(Beach W/sports Hut)	
8am: Yoga on the Beach	(Beach W/sports Hut)	
8:30am: Beach Abs	(Beach W/sports Hut)	
9:00am: Hi Lo Aerobics	(60 min -Aerobics Studio)	
9:30am: Glass Bottom ride	(Water Sports Hut)	
10:00am: Sailing and Windsurfing Lesson		
10:00am: Squash Clinic (60 min)		
11:00am: Beach Volleyball	(South Beach)	
11:00am: Snorkeling trip	(Water Sports Hut)	
11:00am: Margarita Mixology	(Main Beach)	
1:00pm: Horse Shoe Tournament	(South Beach)	
1:30pm: Snorkeling trip	(Water Sports Hut)	
2:00pm: Sailing & Windsurfing Lessons		
3:00pm: Snorkeling trip	(Water Sports Hut)	
2:30pm: Pool Volleyball	(Main Pool)	
3:00pm : Tie & Dye Class (Cost \$)	(Main Beach)	
3:00pm: Racquetball Clinic (60 mi	n) (Complex)	
3:00pm: Couples Massage Class	(Aerobics Studio)	
3:00pm: Basketball 3 point compe	etition (Complex)	
4:00pm: Cybex Circuit Upper Body (30 min - Gym)		
4:00pm: Mind &Body (60 min - Aerobics Studio)		
4:00pm: Beginners Tennis Clinic		
4:00pm: Beach Volleyball	(South Beach)	
5:00pm: Round Robin Tournamen	t (Complex)	
5:00pm: Dynamic Warm-Up	(Aerobics Studio)	
5:30pm: Dynamic Aerobics	(60mins Aerobics Studio)	
6:30pm : Couples Games Show	(Aura Lounge)	
9:00pm: Blazing Piano	(Aura Lounge)	
9:15pm: SHOWTIME (Reggae Night	(The Palms)	
10:30pm: Casino & Auction	(Casino Room)	
11:00pm: Dance Mixes	(Aura Nightclub)	

WEDNESDAY

(Complex)

8:00am: Advanced Tennis Clinic

8:45am: Intermediate Tennis	s Clinic	
9:00am: Dynamic Aerobics	(Aerobics Studio)	
9:30am: Glass Bottom ride	(Water Sports Hut)	
10:00am: Sailing and Windsurfing Lesson		
10:00am: Mind &Body (6	0 min - Aerobics Studio)	
10:00am: Racquetball Clinic	(60 min) (Complex)	
11:00am: Beach Volleyball	(South Beach)	
11:00am: Snorkeling trip	(Water Sports Hut)	
11:30am: Basket Weaving	(Main Beach)	
1:00pm: Pastry Demo	(Main Beach)	
1:30pm: Steel Drums Lesson	s (Main Beach)	
1:30pm: Snorkeling trip	(Water Sports Hut)	
2:00pm: Salsa Dance Class	(Sports Complex)	
2:00pm: Sailing & Windsurfing Lessons		
3:00pm: Snorkeling trip	(Water Sports Hut)	
3:00pm: Squash Clinic (60 m	in) (Complex)	
3:00pm: Appleton 1o1	(Main Beach)	
4:00pm : Yoga (60 min - Aerobics Studio)	
4:00pm: Beginner Tennis Clinic		
4:00pm: Beach Volleyball	(South Beach)	
5:00pm: Round Robin Tourno	iment (Complex)	
5:00pm: CSA Abs	(30 min - Aerobics Studio)	
5:30pm: Powered UP	(60 min - aerobics Studio)	
5:30pm: Wine & Cheese	(Aura Lounge)	
9:00pm: Blazing Piano	(Aura Lounge)	
9:00pm: SHOWTIME (Steel I	Orums) (The Palms)	
10:30pm: Romantic Bonfire	(Main Beach)	
11:00pm: Open Chart	(Aura Nightclub)	

Guests Relations & Complimentary Tours

Book at Guest Relations Desk or Tour Desk

4:00pm - CATAMARAN CRUISE: Every day except Sundays and Thursdays. Meet at Water sports at 3:45pm.

8:05am &1:05pm - GOLF daily meet Great House

SHOPPING TOURS (meet Great House Lobby)

Mondays and Fridays @ 2:00 pm

Wednesdays and Saturdays @ 10:00 am

5:00pm - MARGARITAVILLE - Wednesdays (meet Great House Lobby)

5:00pm PUSH CART - Saturdays Wednesdays and Thursdays (meet Great House Lobby)

Daily Activities/ Water Sports

8:30am-4pm

These activities does not require booking Pedal Boat; Kayak; Hobie Sail; Windsurf; Skiing; Wake Board; Knee Board; Water Bee; Sun Fish

Daily Activities/ Water Sports

These activities must be booked a day in advance

Glass Bottom Boat: 9:30am; Snorkel: 11am, 1:30pm & 3:00pm: Scuba Certified Dive Trip - 9am & 1:00pm; Beginner Trip: 8:30gm (Mon-Fri)

> Please call us at Ext #5312 if you have any questions about the social activities.



www.couples.com

THURSDAY 8:00am: Advanced Tennis Clinic 8:45am: Intermediate Tennis Clinic (Beach W/Sports Hut) 8:00am: Fitness Walk (Beach W/sports Hut) 8:30am: Beach Abs 9:00am: Cardio Power & Resistance (Aerobics Studio) 9:00am: Nature Tour (Main Lobby) 9:30am: Glass Bottom ride (Water Sports Hut) 10:00am: Sailing and Windsurfing Lesson 10:00am: Tarot Card Reading (Cost) \$ (Palms) 10:00am: Youa (60 min - Aerobics Studio) 10:00am: Squash Clinic (60 min) (Complex) 10:30am: Beach Cricket (Main Beach) (Main Beach) 11:00am: Loop D Prize 11:00am: Beach Volleyball (South Beach) 11:00am: Snorkeling trip (Water Sports Hut) 1:00pm: Ping Pong Tournament (South Beach) 1:30pm: Snorkeling trip (Water Sports Hut) 2:00pm: Sailing & Windsurfing Lessons 3:00pm: Snorkeling trip (Water Sports Hut) 3:00pm: Racquetball Clinic (60 min) 3:00pm: Couples Massage Class (Aerobics Studio) 3:30pm: Staff & Guest Rehearsals (every other week) 4:00pm: Cybex Circuit Lower Body (30 min - Gym) 4:00pm: Beach Volleyball (South Beach) 4:00pm: Beginners Tennis Clinic 4:00pm: Mind &Bodv (60 min - Aerobics Studio)

5:00pm: Round Robin Tournament

9:15pm: Talent Show/Band Night

5:00pm: Dynamic Warm-Up

5:30pm: Dynamic Aerobics

9:00pm: Blazina Piano

11:00pm: Retro Night

(Aerobic studio)

(Aura Lounge)

(Aura Nightclub)

(The Palms)

3:00pm: Aqua Fit (40 min - Lap Pool) 4:00pm: Cybex Circuit Endurance (30 min - Gym) 4:00pm: Beginners Tennis Clinic (Complex) 5:00pm: Sunset Yoga 5:00pm: Round Robin Tournament (Complex) 5:00pm: CSA Abs

5:30pm: Powered UP

9:00pm: Beach Party — SHOWCASE

FRIDAY

8:00am: Advanced Tennis Clinic (Complex) 8:00am: Youg on the Beach (Beach W/sports Hut) (Complex) 8:45am: Intermediate Tennis Clinic (Aerobics Studio) 9:00am: Dynamic Aerobics 9:30am: Glass Bottom ride (Water Sports Hut) 10:00am: Sailing and Windsurfing Lesson 10:00am: Racquetball Clinic (60 min) (Complex) 10:30am: Talk Jamaican (Main Beach) 11:00am: Snorkeling trip (Water Sports Hut) Beach) (Main Beach) 11:00am: Cook Jamaica 11:30am -Beach Volleyball (Staff Vs Guest) (South Beach) Beach) 11:30am: Basket Weaving (Main Beach)

(Main Beach)

1:00pm: Wood Carving Class (Main Beach) 1:30pm: Congo Drum Lessons (Main Beach)

1:30pm: Snorkeling trip (Water Sports Hut) 2:00pm: Reggae Dance Class (Aerobics Studio)

2:00pm: Sailing & Windsurfing Lessons

2:30pm: Auction (Main Beach) 3:00pm: Snorkeling trip (Water Sports Hut)

3:00pm: Squash Clinic (60 min)

12:00pm: Hat Making

(Beach Wedding Gazebo)

(30 min - Aerobics Studio)

(60min - Aerobics Studio) (Main Beach)

(Aura Nightclub) 9:30pm: Happy Hour

Every Day

Personal Training, Private Tennis, Sauash &Racquetball Lessons 8:00-11:00am & 3:00 7:00pm

SATURDAY

9:00am: Par Course Challenge (60 min - Par Course) 9:30am: Glass Bottom ride (Water Sports Hut) 10:00am: Sailing and Windsurfing Lesson 10:00am: Squash Clinic (60 min) (Complex) 10:30am: BOB MARLEY INFO (Main Beach) 11:00am: Beach Volleyball (South Beach) 11:00am: Snorkeling trip (Water Sports Hut) 11am & 1 pm: Reggae Tie N Dye (Cost \$) (Main

11:30am: Rasta Way Of Live-Daddy Coo (Main

1:30pm: Fruit Carving Demo (Main Beach) 1:30pm: Snorkeling trip (Water Sports Hut) 2:00pm: Sailing & Windsurfing Lessons

3:00pm: Snorkeling trip (Water Sports Hut) (Main Beach) 3:00pm: Beach Soccer

3:00pm: Racquetball Clinic (60 min)

3:00pm: Couples Massage Class (Aerobics Studio) 4:00pm: Beach Volleyball (South Beach) (60 min - Aerobics Studio) 5:30pm: Spinning 5:30pm: Sunset Flavor (Main Beach) 7:30pm: Poker Night (Casino Room)

9:00pm: Blazina Piano (Aura Lounae) 9:15pm: SHOWTIME (The Palms)

(Aura Nightclub) 11:00pm: Request Night

RESTAURANTS OPENING HOURS

PATOIS

Breakfast: 8:00am - 11:00am Lunch:12:30pm - 2:30 pm Dinner:6:30-9:00pm Closed on Mondays

LEMON GRASS

Dinner 6:30pm-9:00pm Reservation Required Close on Fridays

PALMS

Breakfast: 7:30am-10:30am Lunch: 12:30pm-2:30pm Dinner :6:30pm- 10:00pm Fridays : 7:00pm- 10pm

FEATHERS

Dinner 6:30pm-9pm Reservation Required

Closed on Sundays

CABANA GRILL

11AM-6:00PM Re-opens Daily 10:00pm-5am

SEA GRAPES

11AM-6:00PM



inclement weather, we would love you to join us in the conference room for movies and games. Other options include fun and games by the main beach bar. Rain or shine the entertainment team is ready for you to have a great

For a complete recording of the Daily Activities please dial extension 400, channel 2 on television or sports desk @ 5367